Het Emma Kussen

Simpelweg het perfecte kussen voor iedereen. Het Emma Kussen is aan te passen door lagen uit het kussen te halen. Zo is het kussen geschikt voor alle slaapposities. Het Emma Kussen brengt ondersteuning voor jouw lichaam naar een hoger niveau. 

Ontdek het Emma Kussen

Zijslaper

Voor de zijslaper is het Emma Kussen perfect hoe het vanuit de doos geleverd wordt. Wanneer je op jouw zij slaapt is de afstand tussen je hoofd en schouders het grootst. 

De ruimte tussen jouw hoofd en schouders moet ondersteunt worden. De drie lagen van het Emma Kussen bieden deze perfecte ondersteuning.

Rugslaper

Wanneer je een rugslaper bent wil je jouw nek zo recht mogelijk houden. Het kan zijn dat je een laag uit het Emma Kussen dient te verwijderen zodat de kussen minder hoog is. 

Welk laag je eruit haalt kun je geheel doen naar eigen voorkeur. De middelste laag van Airgocell®schuim geeft de meeste hoogte verschil. 

Buikslaper

Voor de buikslaper is het goed om met je hoofd zo dicht mogelijk bij het matras te zijn. 

Om deze reden adviseren wij om één laag te gebruiken van het Emma Kussen. Kies je voor zacht, stevig of comfortabel? De keuze is aan jou. 

Ook kun je periodiek wisselen van laag.

Laag voor laag

Onder de verkoelende wasbare hoes zitten drie verschillende lagen met elk hun eigen specialiteiten. Geniet van de perfecte hoofd- en nekondersteuning.

Ervaringen van klanten

"Klachten zijn verdwenen"

Jarenlang op een kussen geslapen zonder problemen, maar na vervanging van mijn matras werd ik wakker met nekklachten. Even wennen dacht ik eerst, maar na een paar weken waren de klachten nog niet weg.
Dit kussen biedt de mogelijkheid om de lagen waaruit het is opgebouwd te wisselen, waardoor je de juiste zacht-/hardheid kunt instellen. Ideaal. Klachten zijn verdwenen.

opeiron

"Hoe het is om lekker te slapen"

Wat een HEERLIJK kussen! Zacht, maar toch stevig, en voor een zijslaper als ik precies hoog genoeg. Ik weet eindelijk weer hoe het is om lekker te slapen en niet volledig in de kreukels wakker te worden. Dit had ik jaaaaaren eerder moeten doen.

Nooit meer zonder!

kyara l.

"Voelt erg comfortabel"

Dit kussen bestaat uit 3 delen, een zachte kant, midden stuk en een stevigere kant. Alle drie samen was te hoog. Voor mij was het perfect door het zachte gedeelte eruit te halen. Mijn nek ligt niet meer in een vreemde houding, het kussen blijft perfect op zijn plaats liggen en voelt erg comfortabel.

laura

Ontdek meer Emma

Een kussen voor iedereen

Het Emma Kussen is geschikt voor iedereen. Houd jij van comfortabel, zacht of stevig? Geen probleem, je kunt zelf gemakkelijk een laag uit het kussen halen en net zo makkelijk weer toevoegen aan het kussen. Het maakt ook niet uit of je een zij-, rug-, of buikslaper bent: voor elke slaper is het kussen perfect.


Om het kussen heen zit een vochtregulerende hoes met UltraDry technologie. Door deze speciale hoes is de kussen zeer verkoelend en anti-transparant. Je kunt de hoes ook wassen op 40 graden Celsius. Zo ben je gegarandeerd van een frisse nacht slaap!

Probeer het zelf met 100 nachten proefslapen!

Niet goed? Geld terug!

Een Emma product bestellen is zonder risico's. Na het bestellen van een product wordt het nieuwe product rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou gratis thuis bezorgd. Je kunt dan 100 nachten proefslapen. Bevalt het product toch niet? Geen probleem, het product wordt gratis bij jou opgehaald en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening. 

100 


NACHTEN PROEFSLAPEN

Veel gestelde vragen

Wat is het formaat en het gewicht?

Afmetingen: 70 x 40 cm

Totaalgewicht: 1500 gram

Gewicht vulling: 1200 gram


Is het Emma Kussen iets voor mij?

De enige manier te ontdekken of een kussen bij jou past, is door met een kussen te gaan slapen. Gelukkig bied Emma jou deze optie, gewoon bij jou thuis. Na het bestellen van een kussen wordt het nieuwe kussen rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou gratis thuis bezorgd. Je kunt dan 100 nachten proefslapen. Bevalt het kussen toch niet? Geen probleem, het kussen wordt gratis bij jou opgehaald en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening. 

Word het Emma Kussen gratis thuis bezorgd?

Binnen Nederland gratis verzending en gratis retour.
Het Emma Kussen wordt door DPD bezorgd.

Wat is de Emma belofte?

"Een echte zorgeloze slaapervaring"


Wanneer je één van de Emma producten bestelt, bezorgen zij het zo snel en makkelijk mogelijk rechtstreeks naar je voordeur. En het beste moet dan zelfs nog komen: de lekkerste slaapervaring van je leven.