Matras

Emma O2 Matras

Het Emma O2 Matras is het prijswinnende matras en is al ruim vier keer uitgeroepen tot best geteste matras door de Consumentenbond. Dit matras brengt slapen tot een hoger niveau.

Ontdek het Emma O2 Matras

Zeer hygiënisch
  • De matrashoes is vochtregulerend door de manier waarop de vezels zijn opgebouwd. 
  • De matrashoes is wasbaar. Je kunt zelfs zonder hoeslaken slapen op dit matras.
  • De onderkant van het matras is luchtregulerend waardoor het matras ademt en vocht verdampt. Zo blijft het matras fris en krijgen bacteriën minder de kans.
Beste ondersteuning
  • Dankzij het stevige HRX-schuim dat op een speciale manier gesneden is geniet jij met dit matras van de beste ondersteuning.
  • Een extra schuimlaag zorgt ervoor dat jouw lichaamsgewicht perfect verdeeld wordt over het matras
  • Geniet van langdurige ondersteuning. Door de materialen van het matras worden ligplekken voorkomen.
Premium materialen
  • Er wordt gebruikt gemaakt van HRX-schuim, traagschuim, Airgocell®schuimlaag en vochtregulerende vezels. Dit zijn allen premium materialen.
  • De materialen gebruikt in het matras beschikken over een Öko-Tex 100 certificaat (hoogste klasse).
  • De materialen zijn ook geschikt voor baby's.

Meerdere keren best getest

Het Emma O2 Matras is al voor de vierde keer verkozen tot best geteste matras. Gegarandeerd van hoge kwaliteit!

Ervaringen van klanten

"Geen last van onderrug meer"

Jaren kamp ik met pijn in mijn onderrug gedurende de dag. Vaak in de ochtenden was het pijn het ergste. Een vriendin raadde mij aan om een ander matras te nemen. Uiteindelijk uitgekomen op de Emma O2 Matras. Na een paar weken had ik geen last meer van mijn onderrug.

Greet verstegen 

"Twee matrassen was de uitkomst"

Mijn vriend en ik hebben beide verschillende eisen. Ik houd graag van een zachter matras en mijn vriend van een hard matras. Uiteindelijk hebben wij twee éénspersoonse Emma O2 matrassen besteld voor onze boxspring. Een medium en harde variant. Zeer tevreden!

Serana lierssen

"Fijn na een avond sporten"

Zelf ben ik een fanatieke sporter en is slaap voor mij zeer belangrijk om weer te herstellen. Na wat gezocht te hebben op forums bleek dat de Emma O2 matras zeer geschikt is voor sporters. Door de schuimlaag kan het bloed goed doorstromen en dit bevordert het herstel.

Stuart Bekken

Benieuwd naar meer Emma producten?

Een matras voor iedereen

Het Emma O2 Matras is echt voor iedereen. Het bied de juiste ondersteuning voor 90% van de mensen. Door de hoge puntelasticiteit wordt alleen het matras ingedrukt waarop jij ligt. Met als resultaat dat wanneer je partner draait of je kinderen op bed springen jij rustig door kunt slapen. 


De materialen gebruikt in het matras beschikken over een Öko-Tex 100 certificaat. Dit is de hoogste klasse dat bestaat en ook geschikt voor baby's om op te liggen. 

Probeer het zelf met 100 nachten proefslapen!

Niet goed? Geld terug!

Een Emma matras bestellen is zonder risico's. Na het bestellen van een matras wordt het nieuwe matras rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou gratis thuis bezorgd. Je kunt dan 100 nachten proefslapen. Bevalt het matras toch niet? Geen probleem, het matras wordt gratis bij jou opgehaald en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening. 

100 


NACHTEN PROEFSLAPEN

Veel gestelde vragen

Welke afmetingen zijn er beschikbaar?

Beschikbare maten Emma O2 Matras:

(70 x 200 x 25 cm 14,6 kg), (80 x 200 x 25 cm 16,74 kg), 
(80 x 210 x 25 cm 17,2 kg), (120 x 200 x 25 cm 20,41 kg),

(140 x 200 x 25 cm 23,75 kg), (160 x 200 x 25 cm 27,08 kg)
(200 x 200 x 25 cm 37,75 kg), (90 x 200 x 25 cm 18,41 kg)
(90 x 210 x 25 cm 19,2 kg), (160 x 210 x 25 cm 28,41 kg)
(180 x 200 x 25 cm 33,42 kg), (180 x 210 x 25 cm 35 kg)

Is het Emma O2 Matras iets voor mij?

De enige manier te ontdekken of een matras bij jou past, is door op een matras te slapen. Gelukkig bied Emma jou deze optie, gewoon bij jou thuis. Na het bestellen van een matras wordt het nieuwe matras rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou gratis thuis bezorgd. Je kunt dan 100 nachten proefslapen. Bevalt het matras toch niet? Geen probleem, het matras wordt gratis bij jou opgehaald en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening. 

Word het Emma O2 Matras gratis thuis bezorgd?

Binnen Nederland wordt Emma gratis bezorgd door DPD, GLS, JPHaarlem en PostNL.

Het wordt geleverd in een doos van 38 x 38 x 110 (tot 140 x 200) of 45 x 45 x 110 (vanaf 160 x 200). Het matras zit daar opgerold in.

Wat is de Emma belofte?

"Een echte zorgeloze slaapervaring"


Wanneer je één van de Emma producten bestelt, bezorgen zij het zo snel en makkelijk mogelijk rechtstreeks naar je voordeur. En het beste moet dan zelfs nog komen: de lekkerste slaapervaring van je leven.