Matras

Emma Hybrid

Het Emma Hybrid matras is de meest high-end matras beschikbaar. De beste en nieuwste technieken zitten in dit matras. Slapen zal nooit meer hetzelfde zijn met de Emma Hybrid. 

Ontdek het Emma Hybrid Matras

Ademend en hygiënisch
  • Het matras bestaat uit diverse lagen waar ruimte is om te ademen. 
  • AeroFlex-veertechnologie en de diverse lagen zorgen voor een snelle droging na heftig transpireren.
  • Door de drogende en ademende eigenschappen van dit matras hebben bacteriën minder kans.
Koelend en ondersteunend
  • Hoogwaardige Aeroflex-staalveren en de open cellen in het schuim zorgen er voor dat warmte snel weg kan. Hierdoor blijft het fris en een comfortabele temperatuur in bed.
  • Adaptief visco-elastisch schuim zorgt voor een optimale drukontlasting en uitlijning van de wervelkolom.
Premium materialen
  • Er wordt gebruikt gemaakt van HRX-schuim, AeroFlex-staalveren, Adaptief visco-elastisch schuim, en de nieuwste generatie Airgocell® schuim.
  • De materialen gaan extreem lang mee en blijven comfort bieden. Om deze reden bied Emma ook 10 jaar lang garantie op het matras.

Hoogwaardige kwaliteit

De beste en nieuwste technieken zijn aanwezig in dit matras. Samen met de hoogwaarde materialen is kwaliteit gegarandeerd.

Ervaringen van klanten

"Geen last van veel transpireren"

Sinds ik mij kan heugen heb ik last van overmatig transpireren in bed gedurende de nacht. Natte dekens, hoeslaken en kussen. Nooit bedacht dat een matras een verschil kon maken. Het is niet 100% weg, maar ben heel blij dat het probleem voor een groot deel verholpen is.

Berend van der veen 

"Goede opvolger van de Emma O2"

Hiervoor had ik een Emma O2 matras waar ik al heel tevreden over was. Maar het was tijd voor een nieuwe. Via de winkel uitgekomen op de Emma Hybrid. Kan niet anders zeggen dan dat dit een heel fijn matras is. Volgende wordt weer een Emma!

leroy molkenboer

"Heb het snel te warm"

Dit matras gekocht omdat ik in reviews heb gelezen dat dit een goed matras is voor als je het snel warm hebt. Het is inderdaad een matras waarop ik fijn kan slapen zonder dat het te warm wordt. Daarnaast slaapt het heel fijn en zacht.

Manou l.

Benieuwd naar meer Emma producten?

Een matras voor de kwaliteit slaper.

Met het Emma Hybrid Matras weet je dat jouw lichaam de juiste kwaliteit krijgt tijdens het slapen. Het matras heeft een uitstekende ondersteunende werking waardoor je wervelkolom op de juiste manier wordt uitgelijnd tijdens het liggen. 


Door de ademende en koelende eigenschappen van diverse lagen verwerkt in het matras heb je geen last van overmatig transpireren in bed. Het temperatuur zal aangenaam blijven en bij transpiratie zal dit snel uit het matras verdampen. 


Met het adaptief visco-elastisch schuim wordt je niet gestoord wanneer je partner in bed draait. Dit alles zorgt voor een extreem hoog slaapcomfort.

Probeer het zelf met 100 nachten proefslapen!

Niet goed? Geld terug!

Een Emma matras bestellen is zonder risico's. Na het bestellen van een matras wordt het nieuwe matras rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou gratis thuis bezorgd. Je kunt dan 100 nachten proefslapen. Bevalt het matras toch niet? Geen probleem, het matras wordt gratis bij jou opgehaald en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening. 

100 


NACHTEN PROEFSLAPEN

Veel gestelde vragen

Welke afmetingen zijn er beschikbaar?

Beschikbare maten Emma Hybrid:

(80 x 200 x 25 cm 16,5 kg), (90 x 200 x 25 cm 17,5 kg)
(140 x 200 x 25 cm 28,0 kg), (160 x 200 x 25 cm 33,5 kg)
(180 x 200 x 25 cm 38,0 kg)

Is een Emma Hybrid iets voor mij?

De enige manier te ontdekken of een matras bij jou past, is door op een matras te slapen. Gelukkig bied Emma jou deze optie, gewoon bij jou thuis. Na het bestellen van een matras wordt het nieuwe matras rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou gratis thuis bezorgd. Je kunt dan 100 nachten proefslapen. Bevalt het matras toch niet? Geen probleem, het matras wordt gratis bij jou opgehaald en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening. 

Word Emma Hybrid gratis thuis bezorgd?

Binnen Nederland wordt Emma gratis bezorgd door DPD, GLS, JPHaarlem en PostNL.

Het wordt geleverd in een doos met de afmetingen 38x38x110cm voor matrassen met kleine afmetingen (tot en met 140x200) en 45x45x110cm voor andere afmetingen. Het matras zit opgerold in de doos.

Wat is de Emma belofte?

"Een echte zorgeloze slaapervaring"


Wanneer je één van de Emma producten bestelt, bezorgen zij het zo snel en makkelijk mogelijk rechtstreeks naar je voordeur. En het beste moet dan zelfs nog komen: de lekkerste slaapervaring van je leven.