Emma Diamond Degree Topper

Met de Emma Diamond Degree Topper bereik je sneller het temperatuur dat nodig is om in je diepe slaapfase terecht te komen. Deze fase is van cruciaal belang om overdag te presteren. Bereid je voor op een ultieme slaapervaring.

Ontdek de Emma Diamond Degree Topper

Perfecte temperatuur

Uit onderzoek blijkt dat temperatuur zeer belangrijk is voor een comfortabele nachtrust met goede slaapkwaliteit. 

De Emma Diamond Degree topmatras zorgt voor een evenwichtige temperatuur en ben je verzekerd van een langere en bijzondere rustgevende diepe slaap.

Leer meer over deze technologie.

Comfort en ondersteuning

De HRX Koudschuim laag zorgt voor extra comfort dat jouw lichaam nodig heeft. Het is zeer duurzaam materiaal en gaat lang mee. Emma biedt zelfs 10 jaar garantie!

Het schuim heeft een open celstructuur dat ademd en goed vocht opneemt. Het schuim heeft een hoog corrigerend vermogen zodat jouw lichaam in de ultieme positie ligt, voor iedere type slaper.

Hygiëne

De hoes is makkelijk afneembaar middels een rits en kan gerust in de wasmachine. Zo geniet je iedere nacht van een frisse nachtrust. 

Door de temperatuur- en vochtregulerende eigenschappen dat het matras heeft blijft het matras langer fris. Transpiratie wordt door het ademende matras snel verdampt. Zo krijgen bacteriën niet de kans.

Gepatenteerde technologie

Wetenschappers, ingenieurs en neurowetenschappers hebben samen een nieuwe technologie ontwikkeld dat in deze topper zit verwerkt. Emma heeft dit gepatenteerd onder de naam Emma Diamond Degree Technologie.

Ervaringen van klanten

"Voor de warme zomer"

De Emma topmatras is echt een aanrader! Wij slapen op zolder en in de zomer kan het flink warm zijn. Bij onze vorige topper waren wij altijd doorweekt tijdens het slapen. Nu is dit veel minder en slapen wij veel lekkerder.

joep

"Veel uitgeruster"

Mijn man en ik hebben een boxpspring, matras en topper gekocht bij Emma. Wij merken beide dat wij veel uitgeruster zijn na een nacht slapen. Meer energie overdag. Zijn heel erg tevreden over onze aankoop.

malou & jelle

"Doen doen doen!"

Het is best een investering deze topper, zelf heb ik getwijfeld om het te kopen. Uiteindelijk toch gekocht en het was de investering zeker waard. Slapen is zoveel comfortabeler. Echt doen!

nigel

Ontdek meer Emma

Diamond Degree Technologie

"Slapen op een matras die warmte absorbeert en afvoert, kan de duur van de diepe slaap met 12% verlengen. Dit is nu bewezen door wetenschappelijke studies." Aldus Verena Senn, Neurowetenschapper. 


De diepe slaap is van cruciaal belang voor een gezond lichaam. Het draagt bij aan herstel, immuumsysteem, metabolisme, geheugen en algemene werking van het lichaam. Temperatuur is een belangrijke factor om in je diepe slaap te komen. De Emma Diamond Degree Topper helpt jou hierbij. 


Met de Diamond Degree innovatie voeren grafietdeeltjes in de toplaag van het topmatras de overtollige warmte continu af. Zo bereikt en behoudt je lichaam de optimale slaaptemperatuur in een recordtijd. 


 

Probeer het zelf met 100 nachten proefslapen!

Niet goed? Geld terug!

Een Emma product bestellen is zonder risico's. Na het bestellen van een product wordt het nieuwe product rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou gratis thuis bezorgd. Je kunt dan 100 nachten proefslapen. Bevalt het product toch niet? Geen probleem, het product wordt gratis bij jou opgehaald en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening. 

100 


NACHTEN PROEFSLAPEN

Veel gestelde vragen

Wat is het formaat en het gewicht?

80 x 200 x 9 cm 8,48 kg, 90 x 200 x 9 cm 9,35 kg
100 x 200 x 9 cm 10,22 kg, 140 x 200 x 9 cm 13,16 kg
160 x 200 x 9 cm 15,45 kg, 180 x 200 x 9 cm 17,20 kg
200 x 200 x 9 cm 18,94 kg

Is de Emma Diamond Degree Topper iets voor mij?

De enige manier te ontdekken of een topmatras bij jou past, is door op een topmatras te gaan slapen. Gelukkig bied Emma jou deze optie, gewoon bij jou thuis. Na het bestellen van een kussen wordt het nieuwe kussen rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou gratis thuis bezorgd. Je kunt dan 100 nachten proefslapen. Bevalt het kussen toch niet? Geen probleem, het kussen wordt gratis bij jou opgehaald en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening. 

Word de Emma Topmatras gratis thuis bezorgd?

Binnen Nederland gratis verzending en gratis retour.

De Emma Diamond Degree Topper wordt in een handige verpakking thuis bezorgd.

Wat is de Emma belofte?

"Een echte zorgeloze slaapervaring"


Wanneer je één van de Emma producten bestelt, bezorgen zij het zo snel en makkelijk mogelijk rechtstreeks naar je voordeur. En het beste moet dan zelfs nog komen: de lekkerste slaapervaring van je leven.