Emma Cloud Kussen

Ooit al eens willen voelen hoe het voelt om te slapen in de wolken? Met het Emma Cloud Kussen slaap je met jouw hoofd op de wolken. Het is extreem comfortabel en biedt de juiste ondersteuning voor jouw lichaam.

Ontdek het Emma Cloud Kussen

Slapen op de wolken

Het Emma Cloud Kussen is geschikt voor mensen die van een zachte kussen houden. 

De hoogwaardige vulling in het kussen voelt zeer zacht en donsig aan, waardoor jij het gevoel hebt dat je op de wolken slaapt. Slaap zacht... ZzZz.

Top eigenschappen

De behuizing van het kussen is temperatuur regulerend. Het maakt gebruik van de UltraDry technologie dat snel vocht afvoert zodat je geniet van een koel en droog kussen.

Het binnenkussen bestaat uit AEROsoft ademende vulling, wat jouw nek en schouders optimaal ondersteunt.

Wasbaar en veilig

Het hele kussen is te wassen. Gooi het gerust met hoes en al in de wasmachine. Zo geniet jij altijd van een frisse nachtrust.

De Emma Cloud is OEKO-tex gecertificeerd. Wat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over chemicaliën in het kussen. 


Twee lagen

Dit kussen met twee lagen van Microfiber is perfect aan te passen op jouw behoeftes. Je kunt de ondersteuning van het kussen verstellen door er een laag uit te halen.

Ervaringen van klanten

"Kussen gaat mee op vakantie"

Ik slaap nu een jaar op dit kussen en ben er zo blij mee. Vanwege mijn nekklachten werd ik altijd chagrijnig wakker met een zere nek en zere schouders, maar sinds ik dit kussen heb aangeschaft komt dat zelden meer voor. Nu we ook steeds in eigen land op vakantie gaan neem ik hem ook altijd zeker mee.

liza

"Aardig wat kussens geprobeerd"

Ik heb aardig wat kussens uitgeprobeerd voordat ik eindelijk bij dit kussen uit kwam. Ik slaap er nu zo'n 20 dagen op en wil geen ander kussen meer. Ik ben een vrouw van 1.74m met gemiddeld gewicht en heb aardig brede schouders. Het kussen geeft een fijne ondersteuning in de nek en blijft de hele nacht dezelfde ondersteuning behouden. Het voelt zacht en "knuffelbaar" aan zonder dat je in het kussen weg zakt.

Emmy

"Even wennen"

Moest even wennen aan het kussen maar nu lig ik echt goed. Het ondersteunt de nek goed. Ik vind het een heerlijk kussen en ben er erg blij mee

Peter

Ontdek meer Emma

Zo voelt slapen op wolken

Ervaar door de hoogwaardige vulling het magische gevoel alsof je op de wolken slaapt. Zo heerlijk zacht en donzig met een ademende hoes om het kussen heen. Je hoofd ervaart zeer veel comfort en het bied de juiste ondersteuning. 


Door de twee lagen van Microfiber is het perfect aan te passen op jouw behoeftes. Met de OEKO-tex certificering weet je zeker dat je op een veilige kussen slaapt vrij van chemicaliën. 


Het mooiste moet nog komen, het is volledig wasbaar. Gooi gerust met hoes en al in de wasmachine. Zo geniet je iedere nacht van een frisse, zachte en comfortabele nachtrust.

Probeer het zelf met 100 nachten proefslapen!

Niet goed? Geld terug!

Een Emma product bestellen is zonder risico's. Na het bestellen van een product wordt het nieuwe product rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou gratis thuis bezorgd. Je kunt dan 100 nachten proefslapen. Bevalt het product toch niet? Geen probleem, het product wordt gratis bij jou opgehaald en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening. 

100 


NACHTEN PROEFSLAPEN

Veel gestelde vragen

Wat is het formaat en het gewicht?

Afmetingen: 70 x 60 cm

Totaalgewicht: 1060 gram

Is het Emma Cloud Kussen iets voor mij?

De enige manier te ontdekken of een kussen bij jou past, is door met een kussen te gaan slapen. Gelukkig bied Emma jou deze optie, gewoon bij jou thuis. Na het bestellen van een kussen wordt het nieuwe kussen rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou gratis thuis bezorgd. Je kunt dan 100 nachten proefslapen. Bevalt het kussen toch niet? Geen probleem, het kussen wordt gratis bij jou opgehaald en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening. 

Word het Emma Cloud Kussen gratis thuis bezorgd?

Binnen Nederland gratis verzending en gratis retour.
Het Emma Kussen wordt door DPD bezorgd.

Wat is de Emma belofte?

"Een echte zorgeloze slaapervaring"


Wanneer je één van de Emma producten bestelt, bezorgen zij het zo snel en makkelijk mogelijk rechtstreeks naar je voordeur. En het beste moet dan zelfs nog komen: de lekkerste slaapervaring van je leven.