De Emma Flip Topper

De Emma Flip Topper maakt jouw slaapervaring compleet. Het complimenteert je matras door extra comfort, ondersteuning en luxe toe te voegen. Deze topmatras is het geheim recept van een goede nachtrust.

Ontdek de Emma Flip Topper

Extra (aanpasbaar) comfort

De Emma Flip Topper is het element dat jouw bed compleet maakt. De topper bestaat uit twee kanten. Aan één kant bevindt zich HRX Supreme schuim, dit schuimt zorgt ervoor dat je een stabiele ondersteuning hebt en minder voelt wanneer je partner draait. 

Aan de andere zijde zit Ultra-ademende Airgocell schuim koelere slaapbeleving. Om de topper heen zit een UltraDry tijk wat goed is in vocht afvoeren en ventileren. Zo heb je tijdens de warme nachten alsnog een fijne slaapervaring.

Veilig

De Emma Flip Topper is OEKOTEX®-100 gecertificeerd. De certificering garandeert dat het eindproduct geen schadelijke stoffen bevat. Het kijkt zowel naar natuurlijke als naar synthetische vezels. Deze topper kan geschikt zijn voor mensen die last hebben van allergiën.

Betere wereld

De Emma Flip Topper is 100% vegan en dierproefvrij. 

Daarnaast is de tijk (omhulsel) eenvoudig te verwijderen en geschikt voor de wasmaschine. Zo blijft je topmatras fris en gaat deze langer mee.

Flippen maar!

De Emma Flip Topper heeft zijn naam te danken aan het feit dat iedere zeide specifieke eigenschappen heeft. Zo heb je voor in de zomermaanden een kant die extra fris aanvoelt en ademd!

Ervaringen van klanten

"Winter/zomer topper"

Perfecte topper! Niet te hard en niet te zacht. 2x verschillende zijdes om op te liggen. De een iets koeler dan de andere (winter/zomer). Zeer goede kwaliteit en wasbaar. Aanrader voor deze prijs.

Bert

"Ligt heerlijk nu"

Mijn matras lag echt niet fijn. Ik zakte er helemaal in weg, terwijl hij net nieuw was. Waarschijnlijk toch de verkeerde gekocht, maar met de topper van Emma heb ik geen nieuw matras hoeven kopen. Ligt heerlijk nu.

Joyce

"Topper zoveel verschil kan maken"

Niet gedacht dat een (nieuwe) topper zoveel verschil kon maken. Wij willen niet meer anders. Wat een fijne topper!

Deze topper is wel iets harder dan onze vorige topper, maar nadat we de topper omdraaiden slapen we weer als een roos.

anoniem

Ontdek meer Emma

Waarom de Emma Flip Topper

Met de Emma Flip Topper ontlast je de onderliggende matras, waardoor deze nog langer meegaat. Daarnaast biedt de topmatras extra comfort en ondersteuning.

Aan één kant bevindt zich HRX Supreme schuim, dit schuimt zorgt ervoor dat je een stabiele ondersteuning hebt en minder voelt wanneer je partner draait. 

Aan de andere zijde zit Ultra-ademende Airgocell schuim koelere slaapbeleving. Om de topper heen zit een UltraDry tijk wat goed is in vocht afvoeren en ventileren. Zo heb je tijdens de warme nachten alsnog een fijne slaapervaring.

 

Probeer het zelf met 100 nachten proefslapen!

Niet goed? Geld terug!

Een Emma product bestellen is zonder risico's. Na het bestellen van een product wordt het nieuwe product rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou gratis thuis bezorgd. Je kunt dan 100 nachten proefslapen. Bevalt het product toch niet? Geen probleem, het product wordt gratis bij jou opgehaald en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening. 

100 


NACHTEN PROEFSLAPEN

Veel gestelde vragen

Wat is het formaat en het gewicht?

80 x 200 x 5 cm 5 kg, 90 x 200 x 5 cm 6 kg,
100 x 200 x 5 cm 9 kg, 180 x 200 x 5 cm 10 kg,
200 x 200 x 5 cm 11 kg, 140 x 200 x 5 cm 8 kg,
160 x 200 x 5 cm 9 kg

Is de Emma Flip Topper iets voor mij?

De enige manier te ontdekken of een topmatras bij jou past, is door op een topmatras te gaan slapen. Gelukkig bied Emma jou deze optie, gewoon bij jou thuis. Na het bestellen van een kussen wordt het nieuwe kussen rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou gratis thuis bezorgd. Je kunt dan 100 nachten proefslapen. Bevalt het kussen toch niet? Geen probleem, het kussen wordt gratis bij jou opgehaald en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekening. 

Word de Emma Flip Topper gratis thuis bezorgd?

Binnen Nederland gratis verzending en gratis retour.
Het Emma Kussen wordt door DPD bezorgd.

Wat is de Emma belofte?

"Een echte zorgeloze slaapervaring"


Wanneer je één van de Emma producten bestelt, bezorgen zij het zo snel en makkelijk mogelijk rechtstreeks naar je voordeur. En het beste moet dan zelfs nog komen: de lekkerste slaapervaring van je leven.